•  
  •  
  • Login
 
 

Algemene Voorwaarden

Lees de volgende voorwaarden van de dienst aandachtig door voordat u de website www.uwpinie.nl gaat gebruiken. Gebruik van de dienst zal betekenen dat uw overeenkomst wordt gebonden door de voorwaarden van deze service. Als u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, kunt u geen gebruik maken van de website www.uwpinie.nl.

Copyright

De website www.uwpinie.nl is eigendom van en wordt geëxploiteerd door Pro Custom Design, gevestigd in Wijk en Aalburg. Al het materiaal hierin, met inbegrip van het ontwerp, tekst, afbeeldingen en de selectie en de rangschikking daarvan zijn auteursrechtelijk beschermd door Pro Custom Design. Alle rechten voorbehouden.

Disclaimer

U begrijpt en stemt ermee in dat het gebruik van de dienst voor uw eigen risico is. Deze dienst wordt verstrekt "zoals het is" en alle uitdrukkelijke of stilzwijgende garanties, inclusief, maar niet beperkt tot, de impliciete garantie van verkoopbaarheid en geschiktheid voor een bepaald doel. In geen geval zullen wij aansprakelijk zijn voor enige directe, indirecte, incidentele, speciale, voorbeeldige, of gevolgschade welke voortvloeit uit gebruik van de website. Inclusief, maar niet beperkt tot, het verkrijgen van vervangende goederen of diensten, verlies van gebruik, data of winsten, of onderbreking van de bedrijfsvoering.

Wijzigingen van deze gebruiksvoorwaarden

Pro Custom Design mag op ieder gewenst moment een herziening van deze bepalingen publiceren. Door gebruik te maken van deze site, gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan deze Gebruiksvoorwaarden. U wordt aangemoedgd om deze gebruiksvoorwaarden regelmatig te lezen om op te hoogte te zijn van eventuele wijzigingen die zijn aangebracht.

Vragen en opmerkingen

Heeft u vragen of suggesties over de bepalingen en voorwaarden voor het gebruik van www.uwpinie.nl, neem dan contact met ons op via info@uwpinie.nl of telefoon nummer +31 (0) 416 712 464.